2014年5月31日星期六

CKD Dieta: Jaki rodzaj żywności toczniowego zapalenia nerek Pacjenci nie może jeść

Większość pacjentów uważa, że ​​pacjenci z CKD należy jeść więcej warzyw , alefakt, nie wszystkie z nich są dobre dla pacjentów. Następnie jakie żywności pacjenci nie mogą toczniowa Eat ? Pozwól nam spojrzeć na nią razem.

Pokarmy, które nie są odpowiednie dla pacjentów, zapalenie nerek w toczniu

Kalafior : brokuły, kalafior i kapusta są częścią warzyw rodziny krzyżowych , wszystkie z nich są dobre dla pacjentów z CKD , ale pacjenci nie powinny jeść zbyt dużo kalafior , ponieważ będzie to pogarsza stracić włosy.

Szpinak : szpinak jest bogaty w różnego rodzaju Nutritions , zwłaszcza żelaza , które mogą pomóc złagodzić objawy niedokrwistości z niedoboru żelaza . Ale będzie to wzrost białkomoczu i powodować słabe moczu i lithangiuria , więc pacjenci powinni unikać go jeść .

Ostrych przypraw , takich jak : pieprz , zielona papryka , por, szczypiorkiem i czosnkiem , jako pacjenci lepiej uniknąć ich jeść . Jeśli musisz , nie jeść zbyt dużo .

Warzywa: takie jak grzyby , seler i kolendry , wszystkie z nich będą wywoływać zaczerwienienie twarzy i wysypkę , więc pacjenci nie powinni ich jeść .

Powyższe informacje tylko odpowiednie do wspólnych pacjentów , którzy nie są z komplikacjami othe . Differant Lupus zapalenie nerek Pacjenci mają inny stan chorobowy , należy więc dostosować swoją dietę według własnego stanu . Jeśli nie są jasne , jaki rodzaj żywności powinieneś jeść , można bezpośrednio skontaktować się z lekarzem lub naszych ekspertów online .

Jeśli masz inne pytania o dietę CKD lub Lupus zapalenie nerek , można zostawiać wiadomości dla nas , my odpowiemy tak szybko , jak to możliwe . Dla dalszych informacji , napisz do nas . Nasz e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

CKD Dieta: Jaki rodzaj żywności toczniowego zapalenia nerek Pacjenci nie może jeść

没有评论:

发表评论

Ask the Experts