2015年3月17日星期二

Arap zamkı, polikistik böbrek hastalığı tedavi etmek için yararlıdır

Arap zamkı, polikistik böbrek hastalığı tedavi etmek için yararlıdır

Arap zamkı Böbrek Hastalıkları PoliquísticaGum Arapça, yaygın Arapça alanında kullanılan olarak da adlandırılır akasya sakızı tedavisi için yararlı olan ve bir çok polikistik böbrek trastornos.Enfermedad tedavi uygulanmıştır (PKD), bir hastalık kauçuk genético.Puede olan Arapça tedavi PKD olur?

PKD olan hastalar için tehlikeli nelerdir?

Polikistik böbrek hastalığı da böbrek kistlerinin genişlemesi ile ciddi böbrek sorunları ve sağlık durumunu general.Sin Ama neden olmaz, çok sayıda böbrek genellikle hem riñones.Si böbrek kistleri küçük olan bu kistler geliştirmek neden bu tür yüksek kan basıncı sırt, ağrı, idrar yolu enfeksiyonları, hematüri, proteinüri gibi böbrek dokuları bu işi, semptomların ve komplikasyonların bir dizi doğal gradualmente.Durante progresyona yerine, ve böylece görünür olacaktır.

Yukarıdaki analiz, biz dilate böbrek kistleri PKD faktörü olan hastalarda en tehlikeli olduğunu biliyorum. Onlar kolaylıkla hastaların sağlık durumunu kötüleştirebilir çünkü ek olarak, semptomlar ve PKD komplikasyonları da tehlikelidir.

Nasıl arap zamkı tedavi PKD çalışır?

Sen PKD hastaların yaşam kalitesini artırmaya yardımcı ve çeşitli açılardan bu kalıtsal hastalığın ilerlemesini yavaşlatabilir. Bunlar:

Arttırın kreatinin klirensi daha fazla atık ürünleri ve toksinler kaldırmak için böbrekleri uyarmak için

-azaltın Fosfor konsantrasyonu, üre, Na, vs.

Polikistik böbrek hastalığı tehlikeli bir işaretidir Azalmış yüksek kan basıncı,

Engel olmak yardım et ve enfeksiyonlar ve iltihaplı hastalıkların tedavisinde

Bütün bu avantajlar PKD olan hastalar için yararlıdır. Onlar kistler ve böbrek hücreleri böbrek azaltmak mümkün değildir, çünkü Ancak, bu daños.En görünümünü onarmak, PKD kökü tedavi edemez, arap zamkı dezavantajları ofset yardımcı olabilecek diğer tedaviler ile birlikte kullanılmalıdır Bu Çin Tıbbı Osmotherapy sustancia.Micro-can böbrek kistleri azaltmak ve etkin bir böbrek filtreleme yapısını yeniden yardımcı.

Senin PKD tedavi ve etkin böbrek yetmezliği önlemek için, daha sonra açıklama hastalığı bırakabilirsiniz. Sonra, burada böbrek uzmanları bazı ücretsiz danışmanlık verebilir.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts