2014年10月31日星期五

Jeg betragter min kost Papaya med lupus nephritis


Som vi alle ved GFR er et af de mest følsomme indikator for nyrefunktion, jo lavere GFR er, jo mere alvorlig nyre beskadiget. Så hvordan man kan forbedre den lavere GFR niveau i nyresvigt er blevet varmt emne, næste lad os få et kig sammen.

Normalt GFR under 60 ml / min i 3 måneder, selv længere, som kan indikere, at du har fået kronisk nyresygdom. Så at vide ens GFR niveau hjælper din læge for at finde din fase af nyresygdom. Det er vigtigt for læger at lave en ordentlig behandling plan.

I traditionel, er der ingen effektive måder at forbedre den lavere GFR niveau, så det vigtigste er at forhindre, at det går lavere, dvs. lægen vil tage nogle forholdsregler for at forhindre, at sygdommen går værre, hormonterapi (tidlig fase) og dialyse (fremskredent stadie) er de to almindelige måde. Med hjælp fra dem, kur, kan du opretholde GFR i et gardin grad i et stykke tid, men kan ikke forbedre det.

Hvis du ønsker at forbedre din GFR niveau, er der en vej til venstre, der er at forbedre din nyrefunktion. Så det kræver du at helbrede din sygdom fra de underliggende årsager. Top Seven Behandlingen kan hjælpe dig med at nå dette mål, alle af dem er baseret traditionel kinesisk Herb Medicin, så de kan helbrede nyresygdom uden at gøre yderligere skade på din nyre. Som den mest effektive terapier, er de anvendes bredt til behandling af denne sygdom.

Hvis du har brug for hjælp til at forbedre lavere GFR niveau i nyresvigt, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts