2014年11月1日星期六

Hvordan man kan reducere Blood Urea for Patientsikkerhed med nyresvigt

nyresvigt

Hvordan man kan reducere blod urinstof til patient med nyresvigt? Dette er et spørgsmål concernd mange mennesker. Før lavere det, er vi nødt til at finde ud af de bagvedliggende årsager først.

Urea er en slags affald, der produceres ved hjælp af protein nedbrydes. Normalt filtreres af nyre og udledes af kroppen med urinen. Efter nyre beskadiget, kan det ikke udskilles rettidig, så akkumuleres i blodet og dannede forhøjet urea niveau. Selvfølgelig er det ikke altid induceret af nyresygdom, så før du tager handling, du behøver at vide klart, hvad der er den underliggende årsag. Faktorer som forhøjet blodtryk, diabetes, vand infektion, stress eller høj feber, selv den højt proteinindhold mad du tager også kan øge urinstof i blodet.

Men uanset hvad er den underliggende faktor, vil forhøjet urea niveau forsvandt med det sammen. Så som et folk med nyresvigt, hvis du ønsker at mindske den høje serumcarbamid niveau, bør du for at forbedre nyrefunktionen og helbrede din sygdom først.

Generelt, hvis nyrer ikke kan fjerne urea, kan den person, der har brug for hjælp fra dialyse, som filtrerer blodet for dem. Men det kan ikke nødvendigvis være den bedste behandling mulighed. Det er fordi, det kan bringe nogle bivirkninger i løbet af det rydde affald i blodet.

Så du kan vælge Top Seven Behandling, alle af dem er baseret på kinesisk Herb Medicin, så de kan helbrede denne sygdom med lidt bivirkninger. Hvad mere er, kan det forbedre nyrefunktionen ved at reparere de beskadigede nyre væv og beskytte de resterende fra yderligere skader, og dermed at vende denne sygdom. Hvis du ønsker at vide mere information om dem, kan du kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig

没有评论:

发表评论

Ask the Experts