2014年11月9日星期日

Polycystisk nyresygdom er godt tage curcumin gurkemeje

behandling af polycystisk nyresygdom

Min mand har polycystisk nyresygdom, og jeg tænkte på om at tage curcumin gurkemeje ham.Den ville være rart at have en nyre læge nu og ikke er i dialyse.

Hej, glad for at hjælpe. Faktisk kan det tage lidt curcumin gurkemeje, hvis dit niveau af fosfor og kalium er normal (curcumin i gurkemeje er rig på fosfor og kalium), er det gavnligt at forbedre immunitet, men hvis du ønsker at helbrede din sygdom, afhænger af dette alene er ikke nok.

Polycystisk nyresygdom patient, det centrale punkt til behandling af denne sygdom er at inhibere og reducere størrelsen af de cyster, men ingen tegn på, at curcumin gurkemeje er effektiv til at kurere quistes.Incluso dette, er det nyttigt til behandling af denne sygdom. Fordi det har den funktion at sænke højt blodtryk og højt blodsukker kan også hjælpe anti-inflamatoria.Así kan reducere risikoen for infektion og forebygge sygdom er værre, så hurtigt.

Så tilstanden af hendes mand, kan han tage nogle af curcumin gurkemeje for at øge immunitet, og dermed mindske risikoen for infección.Pero som nævnt ovenfor, hvis du ønsker at helbrede din rod, du er nødt til at søge hjælp fra andre lægemidler.

Kinesisk urt medicin, især de syv behandlinger har bemærkelsesværdig helbredende virkning til at kurere nyresygdom, herunder nyresygdom poliquística.Durante behandling, læger er ansvarlige for forskellige behandlinger efter sygdommens status af patienterne for at opnå den bedste virkning curativo.La største fordel ved dem er, at disse behandlinger kan kurere sygdom med få bivirkninger, som er i gennemsnit ikke vil gøre mere skade på nyrerne.

Hvis du ønsker at vide mere om behandling af polycystisk nyresygdom, inviterer vi dig til at konsultere vores læge online eller efterlade beskeder til os, vil vi svare så hurtigt som muligt gratis.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts