2014年11月4日星期二

Etape 4 nyresygdom: en sund kost for at tabe sig


For personer med stadium 4 kronisk nyresygdom, fedme øger risikoen for udvikling af diabetes, højt blodtryk og angribe cardíaco.Por Derfor er det meget vigtigt at tabe sundt med trin 4 nyresygdom.

Hvis du arbejder på at tabe sig, hvis du ønsker at få resultater - rápido.Sin Men du skal også huske på, at processen skal være sunde og seguro.Con at tabe sig hurtigere, det grundlæggende princip er at spise mindre men gør ejercicio.A Fra dette punkt, giver vi følgende forslag.

1.Coma flere grøntsager

De fleste grøntsager er lav i natrium, protein og kalium, som er gavnlige for vises i Stage 4 CKD Diet.Comer flere grøntsager kan hjælpe nyrepatienter føle sig mæt og undgå at spise andre alimentos.Pimiento rødkål , løg, broccoli, og så videre, du kan føje til din kost plan.

2.Obtén fristende mad væk fra hjemmet

Både nyre problem og vægttab patienterne har brug for at begrænse dit indtag af alimentos.Luego kan patienterne føle sig sulten nemt. Så fristende fødevarer kan påvirke planen for patienter med vægtkontrol, så dette råd er meget nødvendigt.

3.Avoid fødevarer med højt natrium

I fase 4, har nyrerne blevet alvorligt beskadiget, så også salt fødevarer øger byrden på riñones.A Fra dette punkt, bør patienterne udvikler en lav natrium diæt.

4.Evite fødevarer med et højt kalorier

Chokolade, coco cola, stegte fødevarer, etc., indeholder rige kalorier, der kan øge vægten af patienter med facilidad.Si patienter med stadium 4 CKD ønsker at kontrollere deres kost, havde bedre ikke spise disse fødevarer.

Selvom vægttab kræver patienter til at spise mindre, betyder det ikke, at patienter skal springe din comidas.Por stedet bør måltider blive spist regelmæssigt. Derudover er det også nødvendigt at øge deres fysiske aktivitet moderada.Para lære metoder til at tabe sig, kan du konsultere en læge online eller via e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts