2014年11月9日星期日

Kan mennesker med kronisk nyresygdom Drink Lemon Juice


folk med kronisk nyresygdom

Citronsaft som en populær drik er elsket af mange mennesker, selv de patienter med nyresygdom tiltrukket af sine gode tests. Derefter som en nyresygdom, kan han / hun drikke det?

Den gode side af citronsaft for mennesker med nyresygdom

Lemon er rig på C-vitamin, citrat, malat, høj kalium og lavt indhold af natrium, etc. Alle disse nutritions er meget gavnligt for vores krop, især C-vitamin, det spiller en vigtig rolle i at bevare generation af forskellige væv og celler af kroppen. Det kan også være en naturlig antibiotika, så det er godt for forebyggelse og behandling af nyre funktioner, betændelser, urinvejsinfektioner samt andre infektioner og vira, der fører til nyresygdom nemt. Hvad mere er, de seneste undersøgelser har også konstateret, at grønne citroner kan hjælpe lavere højt blodsukker niveau.

Den dårlige side af citronsaft for mennesker med nyresygdom

Som vi har nævnt ovenfor, er det højt indhold af kalium, så hvis du drikker for meget af det, der kan øge hastigheden for at få Hyperkaliæmi.

Danne ovenstående ved vi, at citronsaft er godt for folk med kronisk nyresygdom, kan det levere nok næring for dem. Men for folk, der er i et fremskredent stadium af denne sygdom, bør de undgå at drikke det, især de mennesker med lidt urin output, der kan hjælpe dem med at reducere risikoen for at få Hyperkaliæmi.

Anden patient skal have forskellig kost plan, så hvis du ønsker at vide, om du kan drikke citronsaft eller ej, kan du konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Men husk, at i det centrale punkt helbrede kronisk nyresygdom bør være en ordentlig behandling, ikke blot en fit

没有评论:

发表评论

Ask the Experts