2014年11月7日星期五

Hvorfor IgA nefropati patienter føler træthed Mental Fog

den alvorlige nedgang i IgA

Nogle IgA nefropati patienter føler sig ofte træthed hjerne tåge, der er mest sandsynligt tilskrives den alvorlige nedgang i IgA Selv om nogle patienter kan få spontan remission renal.A funktion, de fleste patienter til sidst har ende fiasko etape riñón.Durante denne proces, der forårsager træthed og hjerne fogginess?

IgA nefropati det sker, når immunglobulin A (IgA) forårsager inflammatoriske reaktioner i mesangial område glomerular.Conforme tiden går, flere og flere glomeruli er beskadiget af inflamatorias.Entonces reaktioner kan strenge betingelser forårsage træthed af patienterne og hjerne tåge.

Renal 1.Anemia: Når nyrerne ikke kan producere erythropoietin typisk mindre blodlegemer produceres rojos.La hæmoglobin i røde blodlegemer er ansvarlig for oxygen transport, kan så lav hæmoglobin på grund af renal anæmi forårsage træthed og forvirring mental direkte.

2.La ophobning af affaldsstoffer og toksiner: Vores hjerne er en delikat orgel, der kræver en masse blod flow, så hvis alt for mange affaldsstoffer og giftstoffer ophobes i blodbanen, hjernen er normalt første orgel til at være afectar.Además, kan disse skadelige stoffer forkorte levetiden af røde blodlegemer og fremkalde psykiske problemer.

3.Diálisis: Mange IgA nefropati patienter ikke klager over træthed og mental forvirring, indtil de begyndte at gøre diálisis.Debido dialyse kan forårsage lavt blodtryk og denne komplikation kan forårsage mindre blodgennemstrømningen i hele kroppen , herunder væv og hjernens funktion, svaghed og psykisk lidelse let forekomme under eller efter dialyse.

Nu, vi har kendt, hvorfor patienter med IgA nefropati træthed og mental forvirring. Den næste ting du skal gøre er at beskæftige sig med problemer anteriores.Si skyldes renal anæmi eller deponering af skadelige stoffer, planlægge en sund kost og de rigtige medicin kan hjælpe med at administrere ellos.Si er forårsaget af dialyse, nogle metoder der kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen og reducere hyppigheden af dialyse er nyttige.

Du er på udkig efter effektive behandlinger til at lindre træthed og hjerne tåge? Vi er glade for at ayudarle.Usted sjzhospitalrenal @ hotmail.com sende en e-mail, eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts