2014年11月7日星期五

Kan stamceller Behandling Cure FSGS

FSGS ført videre

FSGS er kort fokal glomerulær sklerose og segmentaria.Si patienter, der ikke behandles i tide nyresygdom, FSGS kan forværre nyresvigt som gradual.En dette tilfælde kan læger foreslår behandling med stamceller til at helbrede virkelig FSGS.Es problemer med denne behandling?

Først bør du huske, hvis din nyrefunktion stadig over 30%, ikke gør stamcellebehandling.

Selv om stamcellebehandling bliver mere udbredt i de senere år, deres omkostninger er fortsat meget høj, og dens succes rate er ikke så høje som esperamos.Por Så hvis patienterne funktionsniveau nyre er over 30%, kan nogle løsninger bidrage til at vende patienter FSGS nyreskader og gøre dem leve som normale mennesker.

I denne tilstand, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og immunterapi er to gode opciones.Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan flette, split og opløse immunkomplekser, nyreceller regulere det indre miljø og reparere beskadiget, men ikke nekrotisk, mens immunterapi har stor overlegenhed til behandling af nyresygdom forårsaget af immunsygdomme, herunder støtte FSGS.Con blod rensning og kinesiske medicin, immunterapi kan fjerne immunkomplekser og behandle direkte FSGS.

Men hvis FSGS ført videre til fase 4 eller afsluttende fase, kun i henhold til de ovennævnte metoder kan ikke arbejde så hurtigt og obviamente.En denne gang, kan patienter overveje stamcellebehandling.

Stamcelle behandling med stamceller til at differentiere til beskadigede nyre celler og necróticas.Una Når disse nye celler erstatte de beskadigede nyre celler til at arbejde, kan FSGS løses fra raíz.Sin Men mange faktorer påvirker differentieringen stamceller, så patienterne skal gøre denne terapi i en professionel hospital, hvis nødvendigt.

At afgøre, om at acceptere denne behandling, kan du få en konsultation online eller via e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts