2014年11月15日星期六

Det kan gendanne et barn med nefrotisk syndrom og har alvorlig ødem

Shijiazhuang nyresygdom Hospital
Takkebrev af nefrotisk syndrom Venezuela en pige, hun har svær ødem, kan inddrives? Følgende indhold er hans mor skrev et takkebrev til vores.

Til: Shijiazhuang nyresygdom Hospital

Fra: Friends of Venezuela

Vi takker personale, der arbejder i Shijiazhuang nyresygdom Hospital for den fremragende pleje, de har for os et par af Venezuela, især for vores datter Katherine, som lider af nefrotisk Síntrome.

Tak til pleje af sygeplejersker Vickey og Cui, ville du have effektivt samarbejdet til at placere dag efter behandling og altid være opmærksom på, at alt er godt.

Da Dr. Jiang Zheng, der har været på alle tidspunkter ved siden af vores datter Katherine; diempre indtil hans helbred, omsorgsfuld hvad dag pigen vil reagere positivt på behandlingen.

Miss Elena: som hjalp os med at fortolke hver af de læger og Tilbud Size enfermeras.Gracias for dit gode arbejde og arbejdskraft.

Og ikke at nævne lægerne (erfarne lærere), der har behandlet os fortræffeligt, og har ført lægerne til forbedring af vores datter, da hun ankom til hospitalet og stadig sige, at Katherine ser dem, som om de var hans bedsteforældre.

Og generelt takke alle hospitalets personale (læger, sygeplejersker på daghold og nathold) for den kærlighed og venlighed, du er nødt til at NuestraFamilia; enespecial hengivenhed, som vores små sagde datter Katherine.

Hilsen

Ven af Venezuela

Loisinett.Julio og Katherine

没有评论:

发表评论

Ask the Experts