2014年11月2日星期日

Nyresygdom Patient med høj urinsyre bør være opmærksomme på gigt

nyresygdom


For nyresygdom patient med høj urinsyre niveau, de skal være opmærksomme på gigt, fordi det kan gøre sygdommen mere kompleks og bringe mere smerte. Selv dette er alvorligt problem, men nogle mennesker kan ikke kender det, næste jeg vil dele dig nogle informationer om det.

Hvad er gigt, og hvordan får du det?

Gigt er en metabolisk tilstand, hvor urinsyre hober sig op i samlinger som krystaller, der forårsager den primære gigt symptom, ekstrem smerte. Den stigning i urinsyre kan skyldes kroppens manglende evne til korrekt at behandle en type protein (purin), eller det kan skyldes, at nyrerne manglende evne til at fjerne overskydende urinsyre.

Hvad er tegnene på podagra?

Gigt symptomer omfatter pludselig, kraftig smerte og ømhed, rødme, varme og hævelse i de angrebne led - oftest storetåen. Den indledende gigt angreb ofte sker om natten og bliver forvirret af mange syge med en brækket eller forvredet tå. Selv vægten af ​​lagner på den hævede led kan forårsage ulidelig smerte. Kan forud gentagne angreb af en prikkende fornemmelse i tidligere berørte fælles.

Hvordan til at behandle det?

Gigt behandling kan omfatte medicin til at sænke urinsyre niveau eller en speciel gigt kost for at reducere mængden af ​​purin indtages.

Normalt er NSAID'er anvendes til at lindre symptomerne induceret af gigt, hvis det ikke kan kontrollere sygdommen godt, Colchicin vil blive anbefalet, som er mest effektive, når de gives inden for 12 timer efter et akut gigt angreb forekomme. Hvis begge disse lægemidler ikke kan arbejde, så folk bør tage allopurinol (Zyloprim) eller probenecid at reducere kroppens produktion af urinsyre, selvfølgelig skal de gøre en fit kost på samme tid.

Så som en nyresygdom patient med høj urinsyre, bør du være opmærksom på gigt, hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom, kan du efterlade beskeder til os eller chatte med vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts