2014年11月15日星期六

Hvad er gode proteinkilder til en person med CKD Stage 3

CKD stadie 3 
Som vi alle ved, for folk med nyresygdomme de bør holde en fit kost, især styre indtagelsen af protein. Men protein er den nødvendige ernæring i vores krop, så folk er nødt til at tage nogle af dem. End hvad er gode proteinkilder til en person med CKD stadie 3?

Burgere, fremstillet af kalkun eller magert oksekød, begge disse proteinkilder giver dig jern til at hjælpe preventanemia. En 3-ounce kogt burger har 21 gram af god kvalitet protein.

Kylling er alsidig som et varmt eller koldt entrée og frokost eller middag favorit. Protein varierer fra 14 til 28 gram afhængig af størrelsen. Ligegyldigt hvor, bør du vælge fersk kød.

Hytteost, i forhold til mælk, yoghurt og ost, hytteost er lavere i kalium og fosfor.

Æggehvider er 100 procent albumin, den bedste kvalitet protein du kan spise. Æggehvider er også lav i fosfor. To æggehvider giver 7,2 gram ren protein.Fish er en stor proteinkilde, især fede fisk, kan bidrage til at reducere

inflammation. En 3-ounce portion af kogt fisk har cirka 15-21 gram protein. Rejer er også en stor seafood protein valg.

Kost do kan påvirke progression af nyresygdom, men hvis du ønsker at løse problemer med nyrerne fra dets rod, bør du søge hjælp fra behandling.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, en af de unikke behandlinger i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, kan hjælpe folk med tidlig fase for at slippe af nyresygdom. Som en slags ekstern applikation terapi, kan det aflade ekstra toksiner og affald af hud, der er ondskabsfuldt, kan det kurere denne sygdom uden ondt nyrer.

Hvis du ønsker at vide mere information om gode proteinkilder til CKD stadie 3 patient, eller har brug for hjælp til at kurere denne sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig

没有评论:

发表评论

Ask the Experts