2014年11月7日星期五

Chinese Herb Medicin kan forebygge tilbagefald af IgA nyresygdom

til at kurere IgA nyresygdom

Zhang Weibao, en 21 år mand, kom til Shijiazhuang nyresygdom Hospital på August 2013. Han er en IgA nyresygdom patient kommer fra HongKong.

Zhang lider af tilbagefald af IgA nefropati lang tid. Før kom til vores hospital, havde han været til det lokale hospital for flere gange på grund af tilbagefald af denne sygdom. Ifølge hans beskrivelse, den første gang, han gik til hospitalet skyldes alvorlig kulde. Efter lægen fortalte ham, at han har fået IgA nyresygdom, blev han chokeret, han aldrig troede, at hans sygdom er så alvorlig, han bare behandlet det som en almindelig klump. Nu har han til at se det i øjnene alvorligt.

I sin lokale hospital gav lægerne ham hormonterapi at bekæmpe sygdommen i begyndelsen, det ser har god effekt, men efter to gange for tilbagefald, læge nødt til at tilføje nogle immunsuppressiv at kontrollere denne sygdom. Men det vil mindske immunitet af vores krop, så han er let at få kolde. Hvad værre er, kan begge disse metoder ikke helbrede denne sygdom, men kun kan styre det på kort tid.

Efter han kom til vores hospital, læger give ham nogle kinesisk Herb Medicin, såsom Foot Bath Therapy, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og McConnon Mixture, at erstatte hormonterapi og immunsuppressiv. Efter en uges behandling, hans sygdom fik godt naturligvis. Hvis du wan at vide flere detaljer, kan du chatte med vores online læge, dets frie.

Af ovenstående kan vi se, at selv en almindelig sygdom kan relateret til den store sygdom, så du skal være opmærksom på sygdommen. Når du faldt ubehageligt. Du bør gå til din læge og gøre yderligere diagnose for at forhindre store sygdom.

Hvis du har brug for hjælp til at kurere IgA nyresygdom, kan du efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts