2014年11月12日星期三

Gum Arabic er godt eller skidt for behandling af nyresvigt


Er Gum Arabic godt eller dårligt for behandling af nyresvigt? Ifølge den forskning, kan Gum Arabic beskytte lever, nyrer og mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Det kan også hjælpe med at lindre symptomer og komplikationer af nyresvigt hos mennesker.

Funktioner Gum Arabic

Gummiarabicum kan medvirke til at sænke højt BUN (carbamid), således at meget lette uræmiske stater på grund af ophobning af nitrogenholdige affald og giftstoffer.

Hvis du har arabisk gummi sammen med lav-protein kost, der kan hjælpe med at forbedre patienternes livskvalitet under ikke-dialysesessioner.

Gummi arabicum, kan anvendes som en naturlig lægemiddel til diarré, som er en fælles gastrointestinale komplikationer blandt patienter med nyresvigt.

Selvom arabisk gummi er nyttige til behandling af nyresvigt, er det ikke nok til at forbedre nyrefunktionen, ikke nævne at kurere denne sygdom. At der kræver os til at søge hjælp fra mere avanceret og effektiv behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe med at reparere beskadigede nyre væv og forbedre nyre funktioner, således at behandling af nyresygdom fra roden. Aktive ingredienser i mikroniserede kinesisk medicin kan hjælpe med at fjerne blod og qi stasis, fremmer blodcirkulationen, således at tilvejebringe tilstrækkelig blod, ilt til nyrevæv. Hvad mere er, kan kinesisk medicin give mange ernæring, såsom vitamin, essentielle aminosyrer, sporstoffer til reparation af beskadigede nyrevæv. Det kan også fremme replikation af DNA renale iboende celler således at generere nye renale funktion celler og genopbygge renale funktioner.

I ét ord, Gum Arabic er god til behandling af nyresvigt, men det er ikke nok til at helbrede denne sygdom kun afhænge af det. Hvis du ønsker at helbrede nyresvigt, kan du brug for hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Brug for hjælp til at kurere denne sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts