2014年11月9日星期日

Hvidløg Stage 4 kronisk nyresygdom kost

kronisk nyresygdom


Normalt kan folk få mange sundhedsmæssige fordele ved indtagelse af hvidløg og smag til mange retter kan spises, og dets cuenta.Dado at hvidløg kan bringe en masse gode effekter på sundheden, som kan vises i etape 4 CKD diæt?

Respons overføres fra person til person, fordi hvis patienter med stadium 4 nyresygdom kan spise hvidløg næringsstoffer afhænger ikke blot af hvidløg, men også de medicinske tilstande i patienter.

Hvis patienter har nogle problemer, bør undgå hvidløg i din nyre kost venlige.

Meget ofte flere betingelser give patienter med stadie 4 kronisk nyresygdom at holde sig væk fra hvidløg.

Den ene er den øjensygdom. Hvis patienter kronisk nyresygdom er forårsaget af diabetes eller øjet nerver er beskadiget af høje niveauer af spildprodukter, deres vision er mere tilbøjelige til at lide daños.El hvidløg har nogle stimulanser kan forværre øjensygdom patienter. Den anden er, at patienter, der tager visse former for medicin, mens hvidløg kan forstyrre medicamentos.La disse tredje trend er blødning, fordi hvidløg kan øge denne riesgo.La sidste ene er, at det kan forårsage nogle bivirkninger som kvalme, opkastning, halsbrand, diarré, kropslugt, dårlig ånde, etc.

Hvis patienter ikke har de ovennævnte problemer, kan du få en masse fordele af hvidløg.

Fordi hvidløg indeholder allicin, C-vitamin, jern, kalium og andre næringsstoffer, som kan give følgende effekter for patienter med stadie 4 nyre, herunder:

- Højt blodtryk

- For at forebygge risikoen for hjerte-kar-sygdom

- Aflast træthed og svaghed

- Nedsætte forhøjet diabetes og forebygge diabetes

- Dræbe bakterier og forhindre infektion

- Afgifte kroppen

Ingen kommer til at spise en masse af hvidløg i en fødevare, men endnu bedre for patienter med nyresygdom at bestemme mængden af hvidløg at spise hver gang.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts