2014年11月14日星期五

Czy pacjenci z PChN Eating Stage 4 selera

fase 4 nyresygdom
fase 4 nyresygdom
Selleri er kendt for at have den virkning at sænke forhøjet blodtryk, mens hypertension er en almindelig komplikation ved fase 4 nyresygdom Crónica.Sin Men selleri er rig på fosfor og sodio.Pueden patienter med stadie 4 CKD spise selleri?

Når nyresygdom skrider til fase 4, skal patienten have forskellige symptomer og problemas.Además hypertension, forstoppelse, oppustethed, forhøjet blodtryk og fedt, højt kolesteroltal, og så videre, der ofte påvirker den generelle sundhedstilstand af patienter .Afortunadamente, selleri er en grøntsag, der kan gøre noget for at håndtere disse problemer.

1.Baja højt blodtryk

Selleri indeholder et stof, der er et specifikke organiske kemiske forbindelser og har evnen til at sænke niveauet af stress hormon i sangre.De således kan udvide blodkar og sænke blodtrykket er alta.Este stand til at reducere risikoen for kardiovaskulær sygdom.

2.Aumenta immune modstand

Med nedgangen i nyrefunktionen, er det interne miljø og immunsystemet ofte forstyrret, således at patienter er ramt af infektion, forkølelse og feber fácilmente.Mejora immunitet kan hjælpe med at forhindre disse problemer og kampe bedste forskellige lidelser.

Inflammation 3.Aliviar

Når nyrerne ikke dens evne til at bestemme mængden af væske tilbageholdes i kroppen, den overskydende væske er mere tilbøjelige til at akkumulere i body.The selleri er rigeligt i både natrium og kalium kan stimulere nyrerne for at fjerne overskydende væske.

4. vægtforøgelse af kontrol

Hvis patienter med stadie 4 nyre plaget af overvægt, selleri er et godt valg alimentos.Debido at en stor stilk af selleri indeholder kun 10 kalorier, kan patienterne spise uden at bekymre sig om vægt.

Som nævnt ovenfor, selleri er rig på natrium, kalium og fosfor, således at patienter med stadium 4 nyresygdom ikke kan spise uden limitación.Para bestemme, hvor meget man kan spise selleri kun tilgængelig online .

没有评论:

发表评论

Ask the Experts