2014年11月2日星期日

Sort svamp kan hjælpe med at behandle diabetisk nefropati


Sort svamp er en svamp almindeligvis ses i China.Debido din smag og rige næringsstoffer, vises sort svamp ofte i vores platos.Como indført ved diætister, denne svamp har evnen til at reducere høje niveauer af sukker blod. Nå, kan du hjælpe med at behandle diabetisk nefropati sorte svamp?

Diabetisk nefropati er forårsaget af diabetes, så nøglen til behandling af denne nyresygdom er at styre sukker sort sangre.Hongo indeholder nogle stoffer, der kan hjælpe lavere blodsukker alto.A Fra dette punkt, kan vi ved denne mad kan hjælpe med at behandle diabetisk nefropati, til en vis grad.

Ud over de sundhedsmæssige fordele, kan den sorte svamp også hjælpe med at bringe mange fordele for patienter med diabetisk nyresygdom.

1.To forbedre immunsystemet kapacitet: Auricularian kan inducere dannelsen af ​​DNA af lymfocytter og ARN.Esto kan øge patientens evne til at bekæmpe bakterier og virus.Yderligere patienter med diabetisk nyresygdom, er det også meget vigtigt at have en immun kapacitet stærk.

2.Regular blodcirkulationen: Da sort svamp har den virkning af anti-koagulation, anti-koagulering og forebyggelse af blodpladeaggregering, hvilket kan bidrage til at opretholde strømmen af ​​den normale strøm af riñones.Un blod kan give tilstrækkeligt blod og oxygen til de iboende nyreceller.

3.Reduce High Blood Pressure: Sammen med udviklingen af diabetisk nefropati, blodtrykket stiger sort fácilmente.Hongo kan kun bidrage til at reducere blodtrykket til at bremse udviklingen af ​​nyresygdom.

Af ovenstående analyse, vi kender sort svamp hjælper ikke behandle nefropati diabética.De faktisk mange andre fødevarer som bitter centnergraeskar kan også hjælpe lavere blodsukker og kontrollere komplikationer af disse patienter renales.Si du lider diabetisk nefropati og ønsker at vide mere om fødevarer for at hjælpe med at behandle nyresygdom, kan du konsultere en læge online eller via e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts