2014年11月15日星期六

Shijiazhuang Nyresygdom Hospital Hold det andet parti Medicine Aid Ceremony

Shijiazhuang nyresygdom Hospital
På November 14, 2014, Shijiazhuang nyresygdom Hospital holde det andet parti Medicine Aid ceremoni for CKD patient, tusindvis af mennesker deltog det. Under denne ceremoni, arbejdstagere i Shijiazhuang nyresygdom Hospital doneret penge til patienten nyresygdom, som har behov for hjælp. Faktisk, det er anden gang i år, vi yder hjælp til patienter nyresygdom.

Ifølge den forskning, der er millioner af mennesker i verden lider af kronisk nyresygdom, og antallet er stigende. I Kina, sygeligheden har op til 11,5%, så nyresygdom er blevet et stort socialt spørgsmål. Under dette tilbage jorden, Shijiazhuang nyresygdom Hospital med Røde Kors Foundation sammen indstille "Urban og nyrepatienter fattige landbefolkning medicinsk relief fond" for at hjælpe flere mennesker tilbage til et normalt liv, således at genopleve den byrde for hele samfundet. Og det er anden gang, vi yder hjælp til patient nyresygdom, der er 138 mennesker fra Inner Mongolian, Guizhou, Sinkiang, Qinghai, Jiangsu, Jilin, Szechwan og nogle andre provinser, modtaget disse Unterstützungskassen, i alt 900.000 RMB, i denne ceremoni.

Shijiazhuang Nyresygdom Hospital har til formål at hjælpe flere og flere mennesker tilbage til et normalt liv, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe nyresygdom patient, der er i hårdt brug for i fremtiden, og håber, at flere og flere mennesker kan slutte sig til os. Lad os lave en varm samfundet sammen og bringe håb til mennesker, der kæmper med denne sygdom.

Hvis du ønsker at vide mere detaljer om vores Medicine Aid eller brug for hjælp til at kurere nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Alle de oplysninger, vi giver, er gratis, så du skal ikke bekymre dig om det

没有评论:

发表评论

Ask the Experts