2014年11月6日星期四

Kan mennesker med kronisk nyresygdom med High Kreatinin niveau Spise Tørrede Ansjos

forhøjet kreatinin

"Jeg lider af forhøjet kreatinin niveau. Kan jeg spiser tørrede ansjoser. Hvad er de fødevarer, jeg kan få, og fødevarer, som jeg bør undgå? "Dette er et spørgsmål fra vores online-læge (hvis du har andre spørgsmål, kan du chatte med online læge direkte). Herefter vil jeg give dig svaret om, kan folk med kroniske nyresygdomme med høj kreatinin niveau spise tørrede ansjoser, håber det kan hjælpe dig.

Faktisk fisk er rig på protein og andre ernæring, er det en fordel for mennesker. Men som en patient med kronisk nyresygdom, kan han nødt til at undgå at spise fødevarer med højt proteinindhold, der er at sige, at de er nødt til at undgå at spise fisk. Heldigvis har de ikke brug for at undgå fisk absolut, det er fordi ferskvandsfisk er rig på høj kvalitet protein, der kan levere nok protein til patient uden ondt nyre eller bringe byrde for nyre. Så som en patient med nyresygdom, kan de vælge nogle ferskvandsfisk. Men tørrede ansjoser er høj i salt og kalium, både af dem er ikke godt for patienter med nyresygdom. Så for folk med kroniske nyresygdomme med høj cratinine niveau, bør de ikke spise tørrede ansjoser.

Så, som en patient nyresygdom, bør du være særlig opmærksom på den mad, du spiser, lad ikke de fødevarer bringe unødvendig byrde for din nyre. Hvis du ikke ved, hvad skal til at spise, kan du konsultere vores eksperter direkte eller efterlade beskeder nedenfor, vi vil levere kost oplysninger i henhold til din egen sygdomstilstand.

Kost kan hjælpe nyre patient sygdom lindre symptomerne på sygdommen, men kan ikke helbrede den. Så hvis du ønsker at leve bedre, du må hellere finde en ordentlig behandling. Hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts