2014年11月2日星期日

Håndtering Diet IgA nefropati


Hvordan skal vi håndtere IgA nefropati kost? Som vi alle ved, kost spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom, selv om det er umuligt at helbrede sygdommen kun afhænge af kosten, men uden god kontrol, mad du tager kan forværre sygdommens progression.

Ifølge forskning, er der ingen grund til at kontrollere den mad, du gør, når IgA nefropati patienter uden nedsat funktion jeg renal.Pero engang deres nyrer kan normalt ikke som før, du skal acceptere streng diæt plan, herunder grænse salt, proteiner, herunder vand indtag.

Dog kan medieforbrug ikke ikke har. Normalt bør protein begrænses inden for 0,7-1,0 g, og det anbefales fødevarer med protein af høj kvalitet, er det muligt, herunder fisk, æg, mælk, magert kød, etc. For personer med inflammation eller blodtryk høj, skal også være meget opmærksom på salt indtag og agua.Por normalt salt indtag bør mindre end 1 g for hver dag, og vandet bør ikke være mere end 800-1200 liter.

I mellemtiden, for at give tilstrækkelig næring til kroppen, bør folk med denne sygdom spise mere frugt og grøntsager, men ingen mad i escabeche.Los krydret og stimulerende fødevarer, såsom hvidløg, løg og chili bør også evitar.Además skal have tilstrækkelig hvile og danne en vane sundt liv, holde sig ude af snus og alkohol kan hjælpe dig med at leve bedre.

Men alle har forskellige fitness og sygdom, så du behøver IgA nefropati kostplan baseret på råd anteriores.Si muligt kan gøres med hjælp fra vores ernæringsekspert eller læge online, kan begge giver gode råd.

Men husk, at det vigtigste er at finde en passende behandling, jo hurtigere du kan få, kan det bedre den terapeutiske effekt kan opnås.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts