2014年11月1日星期六

Forbedre nyrefunktionen hos patienter med ESRD Therapy kinesisk medicin

Kinesisk medicin behandlingsformer


Nyrefunktionen kan forbedres, når betingelsen ESRD (ESRD) udvikler? Mens svaret er klart. Gør en nyre er ikke længere den eneste mulighed for patienter med ESRD.Como alle ved, venter på en donor kan tage år, og mange tilfælde ikke er egnet til en operation tipo.En så fald skal de lære om terapi af kinesisk medicin til at forbedre nyrefunktionen.

Kinesisk medicin behandlingsformer kan omfatte mange typer i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, medicineret bad, oral medicin kinesisk urte, fodbad, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, lavement terapi, akupunktur almindeligt anvendt.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en behandling, så det importante.Se anvendes eksternt, kan lægemidlerne nå renal læsion direkte gennem kanaler i området riñones.Dos poser af forarbejdede kinesiske plantelægemidler behandles i henhold til pacientes.Esta nederst bagpå terapi kan udvide blodkarrene til at forbedre blodgennemstrømningen til nyrerne, og derved forbedre anoxia.Mientras renal iskæmi og dermed kan udføre flere funktioner, såsom anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning, der giver næringsstoffer til nyrerne og stimulerer selv-healing af nyreceller med handicap. derved nyrefunktion forbedres.

Medicineret bad kan bidrage til at fjerne toksiner fra kroppen gennem piel.Mientras derfor effektive lægemidler i væsken kan trænge ind i de små blodkar i hele cuerpo.A så effektive lægemidler kan nå alle dele af kroppen gennem cirkulation sanguínea.Por derfor kan forbedre den overordnede krop lindre de fleste symptomer på ESRD.

På grund af den effektivitet og sikkerhed, er Shijiazhuang nyresygdom Hospital nyder flere og flere patienter med ESRD extranjeros.Si du forsøger alt for at leve et liv uden en nyre, hilste lære mere om disse naturlige behandlinger for at forbedre nyrefunktionen, vi vil være her at bekæmpe sygdommen med dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts