2014年11月7日星期五

Stage 4 kan Coma hamburger sygdoms nyrepatienter

patienter med stadie 4 Renal Disease Crónica

I dag, folk har tendens til at bruge mere tid på arbejdet, men mindre tid i køkkenet, som fastfood og burger bliver populær i hele mundo.Cuando folk, der lider af Etape 4 kronisk nyresygdom, kan foreslås for at begrænse eller endda undgå hamburguesa.Por hvad?

Dette skyldes, at selvom burgere er lækre, generelt bidrage til vægtøgning, forhøjet blodtryk, hjerte-kar-sygdomme, og så sucesivamente.Todos disse er dårlig for patienter med stadie 4 Renal Disease Crónica.A så vi at indføre de skadelige virkninger af disse nyrepatienter burgere sundhed ved én.

1.Efecto Burger i blodtrykket

Det er rapporteret, at en dobbelt hamburger indeholder typisk omkring 1000 mg natrium, som er en fødevare med højt indhold af natrium, som kan forårsage den overskydende væske til at ophobe sig i kroppen, hvilket resulterer i højt blodtryk og den hinchazón.Cuando nyresygdom stadie 4 alvorlige, mere tilbøjelige til at have forhøjet blodtryk.

2.Afectar vægten af burger

Hvis din vægt er gået ud af kontrol, bør patienterne holde sig væk fra hamburguesas.Esto er fordi burger er et måltid rigt på kalorier, hvilket gør det vanskeligt at tabe peso.Para udvikle en kost plan for at tabe sig du kan spise flere grøntsager og frugter.

3.Efecto burger på hjerte-kar-sundhed

Denne fødevare er normalt fuld af mættet fedt, kan så overdreven indtagelse af hamburgere øge risikoen for lidelser cardiovasculares.Para patienter med nyresygdom, kardiovaskulær sygdom er den hyppigste dødsårsag, så det er meget vigtigt at forebygge og kontrollere denne sygdom.

Af ovenstående analyse, vi kender burger er ikke en god mulighed for patienter med stadie 4 nyresygdom Crónica.Por naturligvis stadig kan spise denne mad i kvantitet correcta.Si ønsker at vide mere, kan du konsultere vores online læge eller e sjzhospitalrenal@hotmail.com -mail.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts