2014年11月19日星期三

Hvordan kan du vide dine nyrer Goes Fail or Not

 tidlig diagnose og behandling

 Som vi alle ved tidlig diagnose og behandling kurere nyresygdom, men i nogle gange denne sygdom kommer til at være uden vi kender det, er det fordi der ikke er nogen tydelige symptomer i den tidlige fase af denne sygdom. Så hvordan kan du vide, dine nyrer går mislykkes eller ikke?

1. Denne sygdom er forbundet med diabetes og højt blodtryk, så hvis du er de mennesker med nogen af dem, bør du være opmærksom på din sygdom.

Diabetes og hypertension er de førende årsager til nyresvigt. Hvis du fik en af dem, du er i høj risiko i at få nyresvigt og så er du nødt til at gøre fuldstændig fysisk helbredsundersøgelse regelmæssigt. Det vil hjælpe dig kender godt om din nyre. Også for at komme langt væk fra nyresvigt, så kontrollere dit blodsukker og blodtryk niveau i normalområdet er meget nødvendigt.

2. Genetisk nyresygdom bør også være forbundet med nyresvigt. Ifølge klinisk undersøgelse, folk, der har slægtninge med nyresygdom er mere tilbøjelige til at lide af nyre problem. Derfor bør du være særlig opmærksom på din nyre, hvis der er nogen i dig familie har nyresygdom.

3. Betal højere opmærksom på dit daglige liv, følgende symptomer måske symptomerne på nyresvigt, så når du har fundet dem gå til din læge og gøre yderligere diagnose.

* Hvis dine nyrer svigter, kan du fandt der er masser af bobler eller blod i urinen. Desuden kan du finde du nødt til at urinere mere eller mindre end andre.

* Har du kvalme, opkast, dårlig smag i munden eller nedsat appetit symptomer? Disse symptomer kan være forårsaget af høj kreatinin niveau, som betyder, at der er masser af toksiner i blodet.

* Nogle andre symptomer som træthed, muskelkramper, hævelse, lændesmerter, søvnløshed, knoglesmerter og anæmi kan også være forårsaget af nyresvigt.

Har du fået noget om, hvordan du kende dine nyrer er går mislykkes eller ikke? Hvis du stadig har andre spørgsmål, kontakt venligst vores online læge, vil vi give gratis rådgivning til dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts