2014年12月7日星期日

Begrænsede Foods nyrecyste patienter

nyrecyste patienter undgå alkohol, øl, kaffe

Renal cyste er en harmløs sygdom for de fleste patienter, men det vil give nogle problemer, hvis det bliver for grande.Con at bremse væksten af renale cyster, bør patienterne følge en sund kost plan og finde fødevarer begrænset for dem.

Da størstedelen udskillelsesvej organ, nyrerne er ansvarlig for at fjerne overskydende væske, affaldsstoffer og toksiner, såsom affaldsprodukter af protein metabolisme, yderligere natrium, kalium og phosphor og de metaboliske produkter af purinas.Con for at beskytte de resterende væv nyrefunktion og forhindre vækst af renale cyster, skal patienterne begrænse indtagelsen af disse fødevarer.

1. De høje natrium fødevarer

Den ekstra natrium indtagelse kan forårsage eller forværre væskeophobning, og nyrer er nødt til at arbejde hårdere for at udskille store mængder af sodio.Al samt patienter med andre typer af nyresygdom, bør nyrecyste patienterne også holde sig væk fra Fødevarer med højt natrium.

2. De ufuldstændige proteinrige fødevarer

Sammenlignet med det komplette protein, ufuldstændig protein indeholder mindre essentielle aminosyrer, dvs. ufuldstændig protein producere flere affaldsprodukter og toksiner i den samlede fiscales.El nyrer tale, vegetabilsk protein giver mere ufuldstændige proteiner.

3.Det purin-rige fødevarer

Urinsyre er genereret fra purin i cuerpo.Pacientes nyrecyste, især ved høj risiko for nyresten og gigt bør undgå disse fødevarer, fordi deponering af urinsyre er den direkte årsag til nyresten og gigt.

4.Contiene alkohol eller koffein-holdige fødevarer og drikkevarer

Det forlyder, at alkohol og fødevarer og drikkevarer, der indeholder koffein kan stimulere væksten af cyster renales.De bør således nyrecyste patienter undgå alkohol, øl, kaffe, kokos cola, chokolade, og så videre .

Andre begrænsede fødevarer bør afhænge af størrelsen af cyste, omfanget af nyrefunktionen pacientes.Si For en liste over disse fødevarer i detaljer, skal du skrive mere om din sygdomstilstand i form nedenfor. Vi vil svare inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts