2014年12月7日星期日

Kroniske sygdomme parenkym med kreatinin 2,55

Kronisk parenkymsygdom

Kronisk parenkymsygdom, som navnet antyder, er dannet i parenkym er años.Daño forårsager kreatinin 2.55.Lee denne artikel, og du kan få nogle nyttige oplysninger til at kontrollere denne betingelse.

Hvad er kronisk nedsat parenkymsygdom?

Million nefroner findes inden for det område, der indeholder parenchymale arterioler renal.Las nefroner, eller små blodkar kendt som glomeruli, som er omgivet af nefroner túbulos.Con blive beskadiget renal parenkymsygdom forekommer.

Som et resultat, nyrer undlader at filtrere overskydende kreatinin i blodet, hvilket fører til kreatininclearance 2.55.Se angiver det i trin 3 kronisk nyresygdom med moderat nedsat nyrefunktion.

Sådan Lose 2,55 kreatinin ved kronisk parenkymsygdom?

For at sænke kreatinin, som er vigtigt for dig at finde måder, der kan forbedre funktionen renal.Mientras medicin eller behandlinger kan reparere beskadigede nyre væv er nyttig forbedring af nyrefunktionen. I så fald kan du tage:

● Akupunktur

Under denne proces, at akupunktør bruger en nål til at punktere huden stjæle på visse punkter acupuntura.Esto er at stimulere meridianen at fremskynde blodcirkulationen. Promoverede blodcirkulationen kan føre til overskydende kreatinin.

● Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Denne terapi er den primære behandling på vores hospital, Shijiazhuang Disease Hospital Riñón.Poniendo testet næsten 30 års klinisk praksis, denne terapi har hjulpet patienter i mindst 68 lande.

Traditionel kinesisk medicin (TCM) kan trænge ind i nyrerne, udvidelse af blodkar og nedbryde aflejring i glomérulos.Por Derfor kan blodcirkulationen forbedres, så den kan give mere ilt og blod til selvreparerende riñón.Esto kan gemme de resterende nefroner at blive beskadiget i fremtiden.

Hvis du er interesseret i vores terapi, der skal modtages i en e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com eller efterlade en besked til continuación.Le svar inden for 24 timer. Tjek venligst din e-mail boks, når du er fri.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts