2014年12月7日星期日

Hvordan skal IgA nefropati Behandlet

 IgA nefropati

Faktisk IgA nefropati er en almindelig sygdom, som er den autoinmune.Cuando sygdommen er diagnosticeret med sygdommen, patientens immunforsvar netværk er ikke meget godt, så immunforsvaret netværk backup let kunne aktiveres. i denne naturligvis kunne immunkomplekser fremstilles lettere og nyre masiva.Depositan, især i området mesangial.Los indskud, ligesom nyrerne antigen, så det ville være inflamación.Durante selvfølgelig synes mere nyreceller modtager uønskede problemer og sige hæmaturi, proteinuri, og renal filtrering.

Her vores eksperter, der arbejder i Shijiazhuang nyresygdom Hospital Nyre give de centrale punkter i behandlingen af IgA nefropati.

1.Detener nyrebetændelse

2.Dividir den eksisterende indskud i nyrerne

3.Aumentar ernæring og blodtilførsel til nyrerne

4.Quitar immun kompleks cykling i blodet og forebygge ny deponering i nyrerne.

5.Reforzar dets iboende immunsystem, så disse bakterier, virus osv blot indtaste din krop.

Bare for dette, kan din tilstand har forbedret trin paso.Sin dog ikke let at nå målet final.Se meget completo.Aquí kræver behandling, har systemisk behandling kaldet immunterapi vist en god effekt på behandlingen af sygdommen autoinmune.Está opdelt i seks trin, og hvert trin har forskellige terapeutiske virkninger, men det fælles mål er at forbedre nyrefunktionen.

Selvfølgelig gør vi også anden behandling til at reparere immunsystemet og reparere nyreskader nyrefunktion national som beskyttelse. For eksempel:

Først er en behandling puls kræves for at løse den første, anden, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kræves for at nedbryde den eksisterende tank, tredje, sammensætning mai-Kang, fod terapi, medicineret bad osv krævede at øge blod og ernæring levering til nyren, fjerde, der kræver dialyse, hæmofiltration, hæmofiltrering højt flow, osv at fjerne skadelige stoffer fra cykling, for det femte, det kræver omfattende kinesisk medicin til at forbedre immunitet.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts