2014年12月7日星期日

Er High Kreatinin niveau menes nyresygdom og måder at sænke det


Er høj kreatinin niveau menes nyresygdom? Faktisk høje kreatinin niveauer ikke afgjort betyder nyreproblemer. Så hvis du ønsker at gøre yderligere diagnose, bør du kende GFR niveau og nyrefunktion samt.

Da der er mange faktorer kan fremkalde høj kreatinin niveau, såsom dehydrering, urinvejsinfektioner, højt proteinindhold og kød indtag, kreatin supplement eller anstrengende aktiviteter, så før gøre dialyse, bør du vide klart om årsagerne. Udeluk alle de faktorer, langsigtet høj kreatinin eller det har tendensen til at blive endnu højere, når andre mulige årsager er det meget muligt, at høj kreatinin skyldes nedsat nyre- funktioner og faldt GFR niveauer.

For dem, der allerede har udviklet nyre problem, serumkreatinin test er en god indikator for nyrefunktion. Men det er ikke særlig følsom til at påvise tidlige renale skader, derfor nyrespecialister anbefale kontrol af patientens GFR udover creatininniveauer. GFR kan bedre afspejler alvorligheden af renale skader og resterende nyrefunktion og det kan afspejle tidlige renale skader. GFR anvendes ofte af læger til at beregne patientens nyrefunktion og lav GFR er ofte ledsaget af høj kreatinin og lave renale funktioner. Det anbefales derfor, at patienter nyresygdom bør spørge deres læge til GFR niveauer udover creatininniveauer.

Hvordan til at sænke det høje kreatinin niveau?

For folk uden nyresygdom, vil det høje kreatinin niveau tilbage til normal med induktorer forsvinde. Men for personer med nyresygdom, bør de løse nyreproblemer først. Fordi den høje kreatinin i nyre er forårsaget af nyrelidelse, så kun hvis de renale beskadiget væv repareres og renale funktioner forbedres, overskydende kreatinin kan fjernes af nyrerne, vil høj kreatinin sænkes naturligt og lav GFR vil blive forbedret.

Hvis du har brug for hjælp til at sænke højt kreatinin niveau eller behandling nyresygdom, er du velkommen til at kontakte vores online læge, vil vi give råd til dig fro gratis.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts