2014年6月27日星期五

Er det meget alvorligt for Patientsikkerhed med Kreatinin 1,7 og 65% Nyrefunktion

Den normale kreatinin niveau er 0,5 ~ 1,3, kreatinin 1.7 er højere end det normale niveau, men ikke for meget. Så nogle mennesker mente, at det ikke er meget alvorlig, så de altid ignorere det og ikke helbrede det samme. Er det alvorligt for patient med kreatinin 1,7 og 65% nyre funktion? Lad os få et kig sammen.

Som vi alle kender vores nyrer har stærke kompenserende funktion, selv resterende 75% af nyrefunktionen, det også kan arbejde effektivt. Efter det ned til 65%, kan det forekomme nogle symptomer, men ikke meget alvorlige, kan patienten ignorere det. Med tiden går, kan deres sygdom forværres. Først efter det begynder at påvirke deres normale liv, de indså den alvorlige af denne sygdom. Så du skal ikke ignorere nogen sygdom, selv tinny en, hvis det ikke kan blive kontrolleret godt, kan det føre til store sygdom.

Når din kreatinin ned til 1,7, bør du gå til den normale hospitalet med det samme, og lægerne kan hjælpe dig. Men i det vestlige land, der er ingen god behandling metode til at forbedre nyrefunktionen. For at hjælpe flere patienter, vil jeg anbefale Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til dig. Det er en perfekt kombination af traditionel kinesisk medicin og moderne højteknologi. Det er en slags unikt kinesisk medicin ekstern applikation behandling, anvendelse af naturlægemidler poser med kinesisk medicin aktivt materiale på patienten, AOS tilbage, parallelt hans nyre, shen shu acupoint, urter molekyle ved vibrerende af en behandling maskine, trænger igennem den menneskelige krop fra hud, celle-plads og væv rum og rete sekventielt, endelig at komme ind i nyrerne for at forbedre nyrer, Äômicro-cirkulation og genoprette nyre, AOS beskadiget fungere effektivt. med hjælp af det, kan patienten med 65% nyrefunktion og kreatinin 1.7 få nyttiggørelse fra det.

For flere informationer om kreatinin 1.7, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Er det meget alvorligt for Patientsikkerhed med Kreatinin 1,7 og 65% Nyrefunktion 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts