2014年6月27日星期五

Kan kreatinin 1.9 vendes ved Fodbad Therapy

Kan kreatinin 1.9 vendes ved Fodbad Therapy? Hvis du ønsker at vide dette svar, du behøver at vide klar kreatinin 1.9 betyder hvad for dig, og hvad er den funktion af Foot Bath Therapy.

Som vi alle ved kronisk nyresygdom (CKD) kan inddeles i fem faser og kreatinin 1.9 hører til trin 2. I denne fase din nyrefunktion er beskadiget lidt, og der er resterende 60% eller flere nyrefunktioner kan fungere normalt. Hvis du kan få rigtige behandling i rette tid, kan du få en chance for at få helbredelse fra det. Men der er endnu ingen tydelige symptomer, så det er let at blive ignoreret. For at grundlægge sygdommen tidligere, bør du være opmærksom på dit daglige liv. Hvis du føler dig utilpas, skal du gå til hospitalet med det samme, og lægen kan hjælpe dig med at undgå nogle alvorlige sygdom.

Men hvis du ikke er heldig nok, og din kreatinin har op til 1,9 eller højere, skal du ikke gå i panik, det er ikke meget alvorlig nu, er der nogle behandlingsformer kan hjælpe dig med at få fri fra det. Fodbad Terapi er en af ​​dem, det er blevet forbedret til at være en effektiv kur metode til CKD behandling. Det er opfundet af vores eksperter efter flere års forskning og klinisk erfaring. Ved hjælp af denne terapi, kan patienten med kreatinin 1.9 få nyttiggørelse fra det. De kan leve som en normal person og nyde deres liv. Hvis du er patient i samme situation, du don, AOT tilbageholdende med at kontakte os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Som for kontakt metoder, kan du konsultere vores online læger direkte eller efterlade beskeder nedenfor.

For yderligere informationer om kreatinin 1.9 eller Fodbad Therapy, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com



Kan kreatinin 1.9 vendes ved Fodbad Therapy 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts