2015年2月26日星期四

diyaliz olmadan böbrek ve kreatinin seviyeleri 3.8

diyaliz olmadan böbrek ve kreatinin seviyeleri 3.8

Benim böbrek 2002 yılında yapıldı diyaliz olmadan böbrek ve kreatinin seviyeleri 3.8 Şimdi kreatinin düzeyi benim durum için alternatif 3.8.Cuál diyaliz var? Bu araştırma bir böbrek hasta aldı olduğunu. Bu makalede, biz detaylı konuyu tartışacağız. Benzer endişeleri var insanlara yardımcı olur umarım.

Bildiğimiz gibi, Batı tıp, diyaliz veya diğer nakli dışında böbrek nakli sonrası 3.8 kreatinin düzeyi, başka hiçbir tedavi seçeneği.

Burada, bu hastalığın tedavisinde yararlıdır Çin tıbbı tedavi alternatifi tanıtmak istiyoruz. seçeneği Kan Kirlilik Tedavi denir.

Nasıl böbrek nakli ve kreatinin düzeyi 3.8 Kan Terapi kirliliği tedavisi için?

Birincisi, (örneğin hemofiltrasyon, hemoperfüzyon, plazma değişimi, CRRT, immunoadsorption gibi) kan saflaştırma gelişmiş teknikler ve tedavi döngüsü gibi Çin tıbbı tedaviler (birleştirerek vücuttaki zararlı maddeleri ortadan kaldırmak, Sıcak) ağız yoluyla tedavi, terapi banyo, ve Çin tıbbı sıkıştırır. Böylece, yüksek kreatinin düzeyi yavaş yavaş düşürülebilir.

İkincisi, rezidüel renal fonksiyon ve hasar onarım böbrek hücrelerinin korunması için yeni böbrek korumak. Böbrek fonksiyonlarının ilave kayıp durdurulabilir sonra, bir diyaliz veya transplantasyon önlenebilir. Bu işlem sırasında, Mikro-Çin Tıp Osmotherapy kök hücreleri kullanılır. Tedavi planı, her hastanın durumuna doğru tanı temelinde yapılır.

Herhangi bir sorunuz varsa aşağıdaki yorum, e-posta veya sohbet lütfen vivo.Nuestro posta kutusu sjzhospitalrenal@hotmail.com olduğunu

没有评论:

发表评论

Ask the Experts