2015年2月24日星期二

Mig jeg kan spise ananas patienter med nyretransplantation

Kronisk nyresygdom kost
Mig jeg kan spise ananas patienter med nyretransplantation

Mig jeg kan spise ananas patienter riñónLas rige frugt har høj næringsstof for vores krop, ananas er en typisk subtropisk fruta.No kun rig på næringsstoffer, men også har funktioner salud.sin Men du kan spise Ananas patienter med nyretransplantation? Kom til at lære om effekten af ​​ananas 'i nyrerne.

Under nyresvigt man kunne opleve mange begrænsninger for, hvilke typer fødevarer, du kan spise før transplantation riñón.Usted chauffør kan rådgive undgå nogle har meget potasio.por eksempel citrus og bananer. Ananas anses for god til nyretransplanterede patienter.

Ananas kan hjælpe fordøjelsen, fordi det indeholder bromelain, så vi ved, at vi kan fremme appetitten og forbedre livskvaliteten. I teorien om traditionel kinesisk medicin mener, at ananas har mange fordele som styrkelse milt og mave, tarm afslappende, slukke tørst, og induktion af diurese at reducere edema.Para nephritis sygdomme, forhøjet blodtryk blod, forstoppelse og ananas edema.La der er faktisk meget ok.but transplantationspatienter stadig nødt til at være opmærksom på beløbet.

Endnu vigtigere, efter operation for at fremme heling, er du nødt til at spise mere magert kød, kylling, fisk og fedtfattige mejeriprodukter, og omfatter også en række korn, frugt og grøntsager til den rigtige mængde kalorier, vitaminer og mineraler .To almindelige problemer hos patienter med nyretransplantation er høje niveauer af kolesterol og øget peso.Por begrænser fedt i din kost og spise fødevarer rige på fibre, kan du være i stand til at kontrollere de høje niveauer af colesterol.Si du har brug for flere forslag kost efter nyretransplantation, er du velkommen til at forlade os en besked eller e-mail nedenfor sjzhospitalrenal@hotmail.com.

Udover fornuftig kost, ordentlig mængde motion, passende levevilkår såsom undgå at fange en kold, forebyggelse infektion osv er lige så vigtigt for patienter med nyretransplantation.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts