2015年2月24日星期二

Nogle fysisk behandling for IgA nefropati i nyresvigt

 IgA nefropati
Nogle fysisk behandling for IgA nefropati i nyresvigt

Nogle fysisk behandling for IgA nefropati i svigt renalExiste en naturlig behandling for IgA nefropati i nyresvigt? Mange mennesker bad om, at Yes.For hjælpe folk med lignende spørgsmål, give forklaring continuación.Tiene spørgsmål? Chat med vores læge online gratis rådgivning.

Faktisk, IgA nefropati er en autoimmun renal sygdom kendetegnet ved IgA immunkompleks aflejring i IgA glomérulo.Si stigende ophobes i glomerulus nyrefunktionen gradvist tabt. Når nyresvigt kommer, nyrerne ikke længere i stand til at klare sig godt til at opretholde et normalt liv. Men folk er nødt til at tage skridt til at leve. Den mest almindeligt anvendte metode er dialyse.

Kinesiske urter for IgA nefropati i nyresvigt

Jeg -Astrágalo. Astragalus er en urt, der kan være effektive i behandlingen af ​​sygdomme renal.Se en unik immunitet øge urt hjemmehørende i Kina. Denne urt har vist sig at være meget effektive til at kontrollere symptomer såsom anæmi, beskytte patienter mod forhøjet blodtryk og forbedre immunsystemet i kroppen.

-Cistanche. Cistanche er en urt, der er nyttige i at lindre proteinuri i nyresygdom og støtte sundheden for nyrerne at afhjælpe komplikationer.

- Corn silke. I Kina kan denne urt kan anvendes til ekspandering eller ødem. Det har også antiseptiske egenskaber og er beroligende til urinvejene.

Når eliminere sygdomsfremkaldende faktorer, bør behandlingen til formål at forbedre nyrefunktionen anvendes. I Kina er naturlig behandling hilste ikke kun af kineserne, men også til patienter extranjeros.Terapia varm komprimere er en af ​​de bedste naturlige midler. Baseret på traditionel kinesisk medicin, som har lavet nogle nyskabelser. Den har kombineret avanceret teknologi og brugte externamente.Si ønsker at kende den nøjagtige detaljer om, hvordan det fungerer, kan du sende en e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com til høring. Det endelige mål er at opnå, er at genoprette den oprindelige struktur og forbedre sund nyre Qi således forbedre nyrefunktionen.

Med to trin, kan IgA nefropati i nyresvigt blive godt behandlet og deres livskvalitet kan også forbedres notablemente.Cualquier opfølgende spørgsmål? Efterlad en besked nedenfor og vi vil besvare så hurtigt som muligt!

没有评论:

发表评论

Ask the Experts